Toppturkurs på Tempelseter

Nettopp kjøpt deg dine første toppturski og ønsker å komme i gang med å stå på ski utenfor de preparerte løypene? Da er dette dagskurset noe for deg.

Bli med på toppturkurs i de flotte Eggedalsfjella med utgangspunkt fra Tempelseter Fjellstue. På dette dagskurset setter vi av tid til gjennomgå det nye ski- og skredutstyret man har kjøpt seg, i tillegg til at vi får en topptur i de lokale fjellene.

Vi planlegger en dagstur basert på gruppens ønsker, ferdigheter og hva været tillater oss å gjøre. Fokuset er å skaffe erfaring med bruk av eget utstyr og få tid til å være på en topptur med skredinstruktør for å lære mer om hva man skal være oppmerksom på i vinterfjellet. Sentrale tema for kurset er turplanlegging, skredterreng, søk og redning.

Vi anbefaler at støvler og bindinger er ferdig innstilt og prøvd før man møter på kurs sammen med oss. Dette kurset følger Norsk Fjellsportforum sin mal for dagskurs skred alpint.

Dagens avsluttes og oppsummeres sammen innendørs på hyggelige Tempelseter Fjellstue hvor det er mulig å kjøpe mat og drikke til en rabattert pris.

Utsikt vestover mot Eggedal - Fjellet Ranten i forkant

Image 1 of 6

Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev med informasjon om kurs og turer

Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev med informasjon om kurs og turer