Skredkurs på Norefjell

Et kurs for deg som vil finne trygg vei til god snø

Dette kurset passer for deg som har kjøpt dine første toppturski og begynt å bevege deg utenfor de preparerte løypene, eller for deg som har gått toppturer og ønsker å lære om snøskred, skredterreng, turplanlegging, søk og redning.

Vi tilpasser alle våre kurs etter deltakernes forutsetninger og ønsker, men et sentralt tema på kurset er å ha en dynamisk tilnærming til turplanleggingen og gjennomføringen. Å vurdere snø og bratt terreng er komplekst. Det finnes ingen enkle løsninger eller metoder som erstatter erfaring. Vi har fokus på å erfare gjennom å stille sentrale spørsmål underveis og i etterkant: Hvorfor er det trygt å gå opp denne bratte bakken? Snøen ser vindpakket ut. Er det trygt å kjøre ned her?

Kombiner kurset med overnatting på flotte Norefjell Ski & Spa. Alle kursdeltakere får 20% rabatt på standardrom enkelt eller dobbelt inkludert frokost med forbehold om ledig kapasitet ved bestilling i forbindelse med skredkurs eller toppturkurs.

Vi justerer programmet underveis basert på dialog med dere. Dette kurset følger Norsk Fjellsportforum sin mal for Grunnkurs Skred Alpint med godkjent NF-instruktør.

Ferdselsmønster i skredterreng

Image 1 of 6

Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev med informasjon om kurs og turer

Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg


Jeg ønsker å motta nyhetsbrev med informasjon om kurs og turer